Campus Estiu 2021

Seguint les normes i recomanacions de seguretat la Secretaria General de la Joventut i de l’Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet.

Els nostres monitors estan formats en els protocols de prevenció i higiene.

Adaptem els jocs a aquesta nova situació: rentat sistemàtic, material individual, tècnica individual, tir, jocs, trofeus, samarretes… i sobretot molta diversió!

En motiu de la COVID-19 les famílies hauran de portar el primer dia la Declaració Responsable per a cada participant completada i signada, que podeu descarregar fent clic aquí.

PER A INSCRIPCIONS D’ÚLTIMA HORA, CONTACTEU-NOS.

 

A continuació us demanarem les dades personals del pare/mare o tutor/a

DIVERSIÓ I APRENENTATGE ASSEGURAT AL

APUNTA JA AL TEU FILL/A AL NOSTRE CAMPUS I ASSEGURA LA TEVA PLAÇA!

Una vegada finalitzat el procés d’inscripció via web, la plaça ja queda reservada. La inscripció es farà efectiva un cop validem el pagament de l’import total.

El pagament es pot realitzar de forma totalment segura mitjançant targeta de crèdit/dèbit, rebut domiciliat, transferència bancària.

És un servei gratuït a la disposició d’aquells pares/mares que no tinguin l’oportunitat de portar els seus fills/es a l’hora que comença el Campus.

Per solicitar-lo s’ha de comunicar amb antelació a l’inici del mateix. L’horari d’acollida és de 8:30 a 9:00 del matí cada dia de la setmana.

  • Caldrà portar esmorzar i aigua diàriament.
  • És obligatori portar roba i calçat adequat per la pràctica esportiva.
  • Als torns d’estiu caldrà portar banyador, tovallola i xancletes
  • Mascareta
  • Els/les participants del campus tindran dret a l’ús dels lavabos i vestuaris del pavelló, pero en motiu de la COVID-19 excepte extrema necessitat es recomana no utilitzar els vestuaris.

No és recomanable que els nens/es portin objectes de valor al Campus CB Castellet.

Un cop finalitzat el procés rebreu un correu electrònic a l’adreça que ens heu proporcionat amb el rebut de pagament.

En el cas d’haver seleccionat opcions de pagament com transferència bancària, o efectiu no podrem confirmar la inscripció fins a rebre l’import de la inscripció.

Poseu-vos en contacte amb nosaltres amb 640 051 733 – administracio@cbcastellet.cat tan aviat com us sigui possible per tal de gestionar-ho.