Campus Setmana Santa 2020

DIVERSIÓ I APRENENTATGE ASSEGURAT AL

APUNTA JA AL TEU FILL/A AL NOSTRE CAMPUS I ASSEGURA LA TEVA PLAÇA!

Una vegada finalitzat el procés d’inscripció via web, la plaça ja queda reservada. La inscripció es farà efectiva un cop validem el pagament de l’import total.

El pagament es pot realitzar de forma totalment segura mitjançant targeta de crèdit/dèbit, rebut domiciliat, transferència bancària o efectiu.

És un servei gratuït a la disposició d’aquells pares/mares que no tinguin l’oportunitat de portar els seus fills/es a l’hora que comença el Campus.

Per solicitar-lo s’ha de comunicar amb antelació a l’inici del mateix. L’horari d’acollida és de 8:30 a 9:00 del matí cada dia de la setmana.

  • Caldrà portar esmorzar i aigua diàriament.
  • És obligatori portar roba i calçat adequat per la pràctica esportiva. Als torns d’estiu caldrà portar banyador, tovallola i xancletes
  • Els participants del campus tindran dret a l’ús dels vestuaris del pavelló i podran dutxar-se cada dia, així mateix hauran de portar els elements d’higiene personal necessaris com gel de bany, xampú, xancletes i tovallola.

No és recomanable que els nens/es portin objectes de valor al Campus CB Castellet.

Un cop finalitzat el procés rebreu un correu electrònic a l’adreça que ens heu proporcionat amb el rebut de pagament.

En el cas d’haver seleccionat opcions de pagament com transferència bancària o efectiu, no podrem confirmar la inscripció fins a rebre l’import de la inscripció.

Poseu-vos en contacte amb nosaltres tan aviat com us sigui possible per tal de gestionar-ho.